Deze liefdesmeter komt van meidenstart

Hoe verliefd zijn jullie op elkaar?
Gebruik deze liefdesmeter om te kijken of hij of zij de ware is!

Eigen Naam: Naam van je Partner:


Liefdesmeter: Test jouw Verliefdheid

Stel je bent hartstikke verliefd maar twijfelt een beetje, kijk dan eens wat de liefdesmeter ervan zegt! De liefdesmeter geeft jouw verliefdheid een score van 0- 100%. Een lage score op de liefdesmeter hoeft alleen niet te betekenen dat er geen muziek in jouw relatie zit. Want als je zelf het gevoel hebt dat je buik vol met vlinders zit en je vriend gedraagt zich ook als een doldwaze puppy dan betekent een lage score alleen dat het nog allemaal veel beter kan worden! Wanneer je toch al zo jet twijfels hebt over jouw verliefdheid, dan betekent een lage score dat je er maar beter mee kunt stoppen.

Een lage score?

Een 'lage' score wil niet altijd zeggen dat dit een slecht teken is! Als je nu allebei heel verliefd bent en de liefdesmeter geeft bijvoorbeeld een lage score (van bijvoorbeeld 25%) die je niet verwacht had.
Moet je je zelf eens voorstellen hoe jullie verliefheid is als de liefdesmeter richting de 100% gaat!

Hoe werkt de Liefdesmeter?

Niets is leuker dan het doen van testjes wanneer je verliefd bent, je wilt natuurlijk bijzonder graag weten of je wel bij elkaar past. Natuurlijk zijn al die testjes maar hulpmiddelen en is het jouw gevoel dat moet bepalen of je verder wilt met je partner of niet. Toch zijn al die testjes heel grappig om te doen en het voordeel van de liefdesmeter is dat die wel heel erg eenvoudig is! Je hoeft alleen maar jouw naam en die van je partner in te vullen en te drukken op het knopje "bereken score" en je krijgt het resultaat onmiddellijk te zien. Misschien krijg je wel 98 % dan zit je relatie wel gebakken.. Maar geeft de liefdesmeter een lagere score aan dan je verwacht, dan is dat ook geen probleem. Want stel je maar eens voor hoe verliefd je zou zijn wanneer de meter op 100% staat!

Liefdesmeter en Numerologie

De liefdesmeter is gebaseerd op numerologie, waarbij elke letter een bepaald nummer krijgt en de uitkomsten dus een cijfer zijn. Sommige cijfers matchen wel met elkaar, sommige niet. Om de proef op de som te nemen heb ik mijn eigen voornaam en die van mijn ex ingevuld en de uitkomst was 0%. De liefdesmeter werkt dus blijkbaar. Ook stellen uit mijn omgeving scoorden ongeveer naar mijn inzicht. Maar toen ik mijn volledige naam invulde op de liefdesmeter (dus voor- en achternaam) en idem dito van mijn ex, scoorden we opeens 98%, dus let er op dat je alleen jullie voornamen in vult? op de liefdesmeter! Leuk voor op facebook of whatsapp nietwaar, als je een keer net als ik (al dan niet met valsspelen) de 98 % haalt. Doorgaan met proberen tot je 100% scoort is natuurlijk het leukste dus laat me even weten wanneer je het ideale stel hebt gevonden op de liefdesmeter. Qua naam dan. Misschien een ideetje om voortaan onder een andere naam door het leven te gaan??